Trevlig kväll..

Äntligen fick jag ge min blöjtårta till min fina vän som ska få bebbe inom några veckor:) 
Jag är ingen pysslare men denna va jag nöjd med:) o det va kul att den uppskattades:) kvällen bjöd på grillning med goda tillbehör, smarriga efterrätter o trevligt folk:)
Va kul att träffa er alla o lilltjejen va ursöt som charmade alla:)  Idag är det dags för nya äventyr:) woop woop!!
 

Redo

 
 
 
Bara 4 timmar för tidigt:D 
 

Yrsel

Igår va det dags för pump/step-pass.. En ihopslagning med ca 30 min av varje.. Såg fram emot att köra slut på kroppen, om den ni hade velat sammarbeta...:( uppvärmning o rygg gick bra, sen skulle jag lägga mig ner för biceps o där kom den som ett brev på posten, yrseln!! Jag försökte fokusera på nått i taket men gick inte då alla ventiler o plattor blev som ett enda stort virrvarr. Jag tänkte 'håll bara hårt i stången så tappar jag den inte i ansiktet' sen blundade jag men hjälpte inte.. Då bestämde jag mig för att köra klart pumpen o sen gå däifrån o hoppa Stepen.. Blev irriterad o gjorde tricepslåten på ren envishet vilket jag inte brukar fixa.. När det va dags att plocka bort vikterna skulle jag upp från mattan, men blev sittandes! Jag tappade balansen o hade jag rest mig då hade jag troligtvist ramlat, så jag plockade ihop vikterna o la dom i två högar med lika många på varje, tänkte att om jag går med samma tyngd på varje sida borde jag gå rakt:D sjuk tanke, jag vet! De andra va klara o musiken startade o jag va tillslut klar o då hällde jag i mig vatten o tänkte ' de får bära eller brista' så jag stannade kvar.. O det gick över förväntan.. :) kände inget efter det, men vaknade idag med samma skit.. Så nu har jag tagit vätskeersättning o hoppas det handlar om just vätskebrist.. för ätit för lite finns inte på kartan, snarare 5000 kcal för mycket:/ jag ska strax ut o gå i friska luften, o sen packa inför trevligheter under kvällen o morgondagen:) btw, har någon hört talas om proteinmage? Att det kan ge besvär med för mycket protein? 

Inte min dag.

Inte min dag alls.. Vaknade på fel sida o stubinen va enormt kort hela arbetsdagen.. Mitt huvud o jag sammarbetade väldigt dåligt så jag kan säga att jag verkligen hade behövt ett combatpass ikväll.. Usch.. Missade oxå syrrans första pass, vilket kändes bittert!! Och socker är skit, vilket jag visste innan jag tuggade helvetet!! Är som en tickande bomb o vill bara skrika rakt ut!!! jag har fortfarande en hel del att jobba på vad det gäller tankarna, träningen sköter jag enormt bra vilket jag är glad för... Men socker får mig att se svart, totalt svart!! Jag är bitter o ska lägga mig för att ta en tidig arbetsdag o sen göra ett pass pump/atletisk step.. Helgen kommer bli kanon o jag ser fram emot ledighet o planerna!! 

Drömma..

Syrran ritade ett flygplan igår när hon o Elias pysslade, o jag tittase på insta innan jag somnade.. Detta resulterade i att jag drömde att jag hade ett stort krigsflygplan tatuerat över hela bröstet, men en vinge åt varsitt håll. Sen blev jag av någon anledning fotograferad i en solstol, jag tyckte bilden blev tuff o la den på insta, o helt plötsligt hade 'han' kommenterat (från ingenstans) "det är min de".. Jag minns att kommentaren gjorde mig sjukt glad, sen vaknade jag... Då slog det mig vad M berättade på kåken vid marknaden, o  vad han tyckte o tänkte om saken, då blev jag bitter.. Ni fattar säkert ingenting, men det är liksom det som är poängen :D hur sjuka drömmarna än är så har dom sina tecken.. Hur el hur så har jag fortfarande svårt att förstå vad som gick så fel, eller snarare aldrig blev rätt.. Jaja.. jag har bestämt mig för att lägga all fokus på vad jag mår bäst av, o hur jag vill ha det.. jag prioriterar kanske inte alltid rätt, men Just nu är det träning o min kropp jag vill arbeta med, inte som psykolog, problemlösare eller rådgivare... Jag har inte tid.. söker ingen som ska ge mig bekräftelse på att jag är bra o att jag duger, för det visar jag mig själv varje ny dag, så det så!!
 

Andra bullar..

 
Efter en ledig dag med matfix delux, stadspromenad, finbesök o barnmys va det dags för Stepen, jag gnällde ju lite förra veckan över att det inte va så tufft, men det blir ju vad man gör det till, märktes tydligt idag:) före ser man ut så här...
Efter bör man se ut så här... 
Det där med smink är ju idiotiskt egentligen:D så ett bra tips, ragga upp killarna på gymmet INNAN passet, efteråt är man inte så superhet:D 

Därför lägger jag ner tiden...

Endel tycker jag tränar mycket..
Men det handlar om mellan 3-4 timmar på 7 dagar..
O detta är min hobby, o jag älskar den för vad det gör med min lilla kropp...
 
 
 

Söndagsmys

Sovit som en sten inatt o vaknade utvilad, härligt:) på förmiddagen blev det mys med världens bästa barn..
Dessa barn alltså<3 sen blev det lyxmiddag idag igen, makrill som pappa o Patrik fick i Norge när vi va där på semestern:)
Mumsigt värre.. Nu ska jag byta om till träningskläder, pump står på schemat.. Men jag känner mig tom på energi idag, så får se hur kroppen o huvudet sammarbetar.. Jag är sockersugen oxå, krypa ner i soffan med en smarrig godisskål.:/ men vet ju hur jag mår efter det så lika bra att låta bli.. vi säger så...

Kollar ellos..

och fick mig ett gott skratt..
Funderar på att köpa en sådan kuddfodral
Klockren ju!!:D
 
:D
 

Ledig igen..

Timmarna på jobbet sprang snabbt förbi o gaash va kunder det kom.. Ovanligt med sådant tryck.. Efter maten bestämde jag mig för att gå en promenad eftersom solen visade sig efter en jävlans massa skurar.. Blev illharjen som är så himla fint..
Eftersom en bekant till mig sprang loppet här i stan igår helt otränad, rökare o inget större träningsintresse o klarade 5km utan att stanna på 28,?? Minuter så tänkte jag att jag borde testa o springa lite.. När ingen ser så klart för en lunkande flodhäst är inget man vill visa direkt.. Jag säger bara fyyy fan.. Hur i hela friden lyckas han springa?? Jag sprang någon minut, gick o flåsade en stund o sprang lite till.. Svetten rann snabbt iaf:D  det ska nog tränas lite till på det där innan jag ger mig på nått stadslopp:P ha en trevlig helg..

Kärlek...

Många tycker att träning kallas för hat-kärlek, o ja, pumpen är nog det för mig... Men Combat är ren sann o sprudlande kärlek, rakt igenom! O jag måste erkänna att jag idag såg söta små lår, en inte allt för liten rumpa o mycket fin överkropp.. Sen finns den lilla puuuuutmagen som är det sista som lämnar mig tydligen.. Men att känna detta o ha energi från tårna o sparka så jag nästan inte får luft är sådan jävla egoboost.. Fy fan va jag är bra ibland:) 
 Här kommer även receptet på muffins/kladdkaka på svarta bönisar.
Mixa havregynen till mjöl o lägg i en skål, blanda där i alla torra ingredienser. Skölj bönorna ordentligt innan du slänger i dom i en mixer tillsammans med kärnfria dadlar. Mixa ordentligt. Blanda i kokosolja, sirapen (jag tog honung) o alla äggen till en smet.. vänd sedan ner bönsmeten i havremjölet o gegga runt, avsluta med att röra i mjölken:) jag fick ut nio muffinsformar, men tror att denna är lagom till en springform i vanlig storlek. 150 grader i ugnen ungefär 15 minuter.. whala, en muffins man kan böna o be för att få smaka.. Haha där gick jag till det;)

Köksbänkens dag!

 
 
trots ledig dag vaknade jag tidigt, men hade stora planer inför dagen så lika bra:) vid 9 va vildsvinssteken klar för ugnen 
Eftersom denna skönhet ska gotta sig i 6 timmar hann jag både byta sängkläder, tvätta en maskin o göra två nya bakverk, en chokladmuffins o en bärkaka.. 
Eftersom syrran skulle få gäster tog jag med dessa godsaker upp o jag tyckte att muffinsen va helt ok, faktiskt riktigt goda.. Tro det eller ej, men de är gjorda på svarta bönor:) recept kommer!! Den andra va ingen höjdare o va mkt förberedelser så inte värt besväret.. :/ men tillbaka till det pullade vildsvinet.. 
Ska jag smaska på ikväll:) men först, combat!!!!! 

Dog sötdöden!!

va nere i förrådet o hittade mina gamla bebiskläder o jag måste säga att jag är glad över att mamma o pappa sparat dom för jag log mer o mer ju fler jag plockade ur lådan:) jag va nog en liten rockabilly när jag va liten:D titta så fina grejer... 
Den sista blev på nått vänster upp o ner:D ikväll har jag även skördat på balkongen..
De blev kanongoda när jag kokade dom till kvällens middag, köttfärssås av vildsvin!! Mums.. Imorgon blir det ännu mer köksbestyr, lite utöver det vanliga kan jag erkänna! Hur resultat blir får ni se imorgon:) idag har jag varit sjukt sugen på choklad o yoghurtjordgubbar.. Men drack vatten o tänkte positivt så det gick bra:) vill även passa på att gratulera syster som går ner finfina kilon o hennes motivation inför kommande träningspass tror jag är enormt just nu:) en kopp te o lite tända ljus får avsluta denna dag.. Kramar

Bodystep..

 
Ikväll va det dags för nytt pass bodystep efter 8 veckorns uppehåll..
Jag förväntade mig att konditionen skulle vara i botten..
Men detta passet va "snällt" o jag fick aldrig riktigt upp flåset jag önskade..
Där med måste jag ta i mer på hoppen...
Jag är tacksam för att det är mindre upphopp på låda, men besviken över speedstepen o partystepen..
inte alls det ös det varit innan...
Som vanligt lyckades Les mills att få till en grym styrklåt där benen slaktades, o axel o mage i slutet va helt ok..
Men som sagt, tar jag i mer på studsadet så hoppas jag få mer flås o det är ju meningen att svetten ska rinna..:)
Tiden gick otroligt snabbt, för när jag kollade på kl första gången hade passet hållt på i hela 40 minuter..
Det märkts att huvudet får jobba så fötterna hänger med i svängarna..:)
Men veckan är itne slut än, combat o pump är bokade...
:P
 
Ikväll har jag lovar mig själv att lägga mig tidigt..
Blivit lite för sena kvällar/nätter de senaste dagarna..
Men vad gör det när man har lediga dagar o kan ta igen det då:)
 
Snart är syrran back on track oxå på träningsfronten..
O det ser jag fram emot:)
 
Puss o kram
 
 

Lång måndag..

Det är höst ute idag, kallt o regnar hela dagen.. Dagen började med strul på jobbet o vi fick klara oss med två personer vilket i sin tur innebar att luncherna blev drabbade o vi fick klara oss själva fram till 16 då en kollega hoppade in till stängning.. Det ska inte behövas bli så här, men vad gör man när det inte finns varken extra personal el anställda så det räcket??! Men nu löste det sig bra iaf:) fick finbesök o Tuva har varit o hälsat på mig på jobbet för första ggn:) 
Alltid kul med besök! Även fina M tittade förbi några minuter:) tackar jag för.. Ikväll har underbara S kommit till stan o det va superkul att träffa dig:) va så länge sen nu.. Ladda för en ny arbetsdag nu då.. Nattinatt

Söndag:)

vaknade tidigare än önskat, men är man utvilad så är man:) sedan bar det av på dagens äventyr:) 
Bilbingo:) det är så sjukt kul o mysigt att sitta där med spänning o förhoppningar o sen att mellan perioderna dricka lite kaffe o fika:) jag tog med en saftig kesellafralla o en banansmootie:) tillslut blev det en vinst i bilen så vi fick tuuuuta:D dock inte min turdag denna gången men kul ändå:) ikväll har jag gjort egen persikaglass gjord på kesella, äggvita lite mjölk o mixade persikabitar:) jag lyckades hitta en billig glassmaskin som jag ville testa, började med att tappa locket i golvet o det sprack;( men har limmat nu o hoppas det håller för några ggr till, för det va gott:) 
 

Gud finns!!

Jag slapp köra trucken idag.. Bad till högre makter att få lyfta säck istället för att köra sönder en släpkärra:) o eftersom jag ärvt talets gåva av mor min lyckades jag få kunden att få den lastad för hand:) tror dock mannen va lika nöjd som jag över det:) nu ska jag ställa mig vid köksbänken ett bra tag för det ska fixas lite framförhållning då jag ska ut på äventyr imorgon o vill ligga steget före vad de gäller matlådor:) ikväll blir det räksallad med pasta som geggas ihop med starkt kryddad kvarg, o imorgon ska jag ge mig på att göra egna wraps till tacofärs.. Men ikväll blir det kesellafrallor som blir morgondagens 'middag' som fylls med massa skinka,keso o gröngölingar:) tjaarå....

Lite bitter då ja...

Igår kom det in en kund som medelade att han skulle komma tillbaka idag för att hämta en pall pellets..
Vilket betyder att det åter igen blir jag som får ta komandot över trycken..
I måndags lastade jag ju av från lastbil, o nu är det lasta på en pall på liten kärra..
Asså jag tycker det är bra att träna, men jag tycker inte om att jag ska få ansvara för att det går bra..
Hade gärna haft någon utanför trucken som tittade o hjälpte mig..
Men näää...
Jag o sommarjobbaren ska ta hand om denna dagen så bara att gilla läget..
 
Ska göra allt jag kan för att få kunden att vilja ha dom styckvis på kärran..
Lyfter gärna 52 säckar för att slippa, men sådan tur ska man väl aldrig ha..:/
 
I jmåndags blev jag bitter på mig själv o vågen..
Så jag valde att köra mina mellanmål o renare middagar igen för att komma tillbaka på rätt spår igen...
på 5 dagar har jag redan gått ner 3 kg:D
Antar det va vätska jag lagt på mig, men ändå:D
Helt sjukt...
Snacka om jojjobantare-delux...
 
Nä..
Kaffe på ballen innan jag kör mot 4,5 timmas jobbdag...
Kommer gå sjukt snabbt då jag har en massa ToDo idag..
 
Kramar

Överkörd av tåget..

eller nä, det är nog bara träningsvärken som slagit till med storm..
Insåg på passet igår att det måste varit länge sen, för jag va inte alls med på övningarna, glömt en hel del o jag kan säga att fy faan, det va tufft..
Det är med otroligt stor bitterhet jag erkänner att triceps gick åt helsike..
Gav upp tre ggr, inte likt mig:/
När jag kom hem såg jag att det va 3 veckor sedan sist jag pumpade.. kan ha med det o göra..
Men jag gjorde vad jag kunde, o nått bra fick jag ju ut av det:)
Nästa vecka är allt som vanligt igen på gymmet..
O det känns bra..
Riktigt bra schema denna gången..
Så combat kan jag gå på varje vecka, o stepen är ny..
Ser jag fram emot:)

Nu ska jag laga lunchlådan, sen dra mig mot worket..

Ledig dag:)

Sovit ruskigt bra inatt, o trots att jag vaknade några ggr under morgonen va det otroligt skönt att bara få gosa ner sig fram till 10:) att äta frukost en ledig dag är underbart! Lugn o ro o kaffet kan jag pimpla i evigheter:) blev en liten stadspromenad med lite ärenden.. Blev en härlig promenad sen med syster o barn, Elias cyklar riktigt bra tycker jag.. Stora killen:) fick tillslut en reservplats på pumpen ikväll, känns great:) dock är jag halvt handikappad då jag skar mig satan i fingret här om dagen.. Typiskt nog just där man böjer toppen, svider satan!
 
Sen lyckades jag knäcka till ett revbensfäste i bröstet igår, tog i lite väl hårt när jag skulle pressa fast bordsben på jobbet, det small o jag skrek:D men känns mest när jag andas ut!! Så skulle det tjura på träningen så gör jag iaf vad jag kan:) ser fram emot att komma till jobbet imorgon, för då kan vi från o med idag sjunga till låtarna som strömmar ut från takens högtalare;) inte en dag för sent haha!! 
 

Meganöjd

Idag va det jag som öppnade butiken!! Hade 1,5 timma på mig att fixa o trixa med produktbyte i slussen o fylla på lite här o där, men tiden givk för fort o jag hann inte med allt jag planerat:/ eftersom två kollegor har semester denna veckan så va det bara jag o sommarvikarien här när dc-leveransen kom.. Det innebar ju att det va dags att ta Tjuren vid hornen o hoppa in i trucken!! Ringde A o kollade om han va på väg ifall det gick åt helvete, sen va det bara att sätta igång!!! Det gick inte jättefort, men det gick o ibland höll jag andan o kan säga att svetten rann på ryggen... Tur att T hade överseende med mig o tålamod:) men nu har jag iaf gjort det, o det känns ruskigt bra:) ikväll ska det tränas, dock va pumpen fullbokad så blir cx istället!! Nu måste jag skärpa mig igen, vågen va inte min vän idag kan jag erkänna!! blä va besviken jag blir på mig själv!! Men gör om o gör rätt så ska det nog bli bra snart igen:) puss o kram 

Tänk om...

... mina båda hjärnhalvor kunde sammarbeta lite..
Ena säger nej, andra ja..
Ena säger sluta, andra fortsätt..
Ena säger att det inte gör nått, andra fattar att det visst gör det..
 
Blir så less på mig själv ibland!!!
 
Usch..
 
 
 

The car-day!!

Sov betydligt bättre inatt o tror det beror på sprutan som gav effekt sedan i torsdags.. Bestämde mig för att ta tag i bilen som jag förträngt ett tag! Hör o häpna med den har inte tvättats sedan sommardäcken åkte på.. så idag fick den en ordentlig tvätt o slog på stort o vaxade den oxå, dock ångrade jag mig efter halva bilen för bläää va tråkigt det va:D men nu är den klar o tyvärr såg jag nu alla små rostprickar o andra skavanker men va fasen, den är snart tio år gamal så fel kommer både invändigt o utvändigt!! Har dammsugningen kvar men nu tog jag en paus för lite mat o kaffe!! 
 

Love impulser!!

 
 
När man ena stunden står med frågetecken om morgondagen o sedan på två röda sekunder har ett klart o tydligt uttopstecken istället så blir jag mer än nöjd:) kl slog 5,20 när jag bråkat klart med ischiasnerven för denna natten.. Upp o i med lite frulle o sen kom snyggtaxin o plockade upp mig o körde mot dagens äventyr!!
Vi hade tur då vi hittade en snäll kille inne på en butik som gav oss varsin vagnpolett då ingen av oss hade huvudet med dig denna morgon, all heder åt dig!! In kom vi o det va jättelite folk så ingen trängsel o man kunde gå som man ville.. När det va dags för smarrig fisk till lunch va det vi o ca 15 pers på restaurangen:D dock åt vi nog runt 11 men ändå:) allt flöt på o jag hittade ( skratta inte nu) två fina jackor:) 
kvittot slutade på strax under tusenlappen o det r jag smått chockad över då jag fick med mig mycket ut ur butiken.. På vägen hem stannade vi på smålänningen o där va värsta barnklädersrean så fyndade två söta bodiesar till tuva o ett matchade set med T-shirt o shorts till mosters stora kille Elias:) så när jag kom hem åkte jag dit med de o han verkade nöjd iaf:) nu har jag gjort alla tråkiga måsten o tänker lägga mig raklång i soffan!! Tusen tack för idag fina du o att du kom på denna härliga ide:)

Combat

E va tillbaka från semestern vilket känns great!! jag har haft ischiasnerven i kläm hela dan o gick ner på stan o försökte gå bort de men va lika illa när träningen va igång! Det fick bära el brista tänkte jag, o bra gick det:) dock har jag aldrig haft så många olika känslor under ett pass! Ibland ville jag lipa över den nu mera guppande magen, sen blev jag förbannad o ibland vissa stunder kom endorfinkickarna!! Jag älskar träning, men jag älskar den mer när det ger resultat!! Jag vill tillbaka till den karaktären jag hade innan semestern!! Komsi komsi vart du än är??!! 
Det va toppenkul att se syrran o tuva på gymmet när jag kom ut ur salen:) snart tränar syrran o jag ihop igen:) wie!!

Jävla natt!

Kunde verkligen inte somna igårkväll! Svetten rann o utan täcke hjälpte inte heller! Ställde upp fönstret på vid gavel o öppnade balkongdörren o lyckades slumra till! Men vaknade upp o fick för mig att någon skulle kunna komma in så skulle upp o stänga dörren men kom ingenstans, huvudet ville röra mig, men kroppen gjorde inte en tendens att flytta på sig... Började få lite panik o började vicka på fötterna som tillslut reagerade o jag tog mig upp! Antar att jag halvsov o drömde mer än vad jag reagerade:D jag fick ont i ryggen o gick upp igen måttligt irriterad o slängde i mig 2 tramadol, vilket inte va lyckat alls! Vaknade helt svettig, skakig o illamående o fick knappt i mig frukosten.. Jobbet gick okey o jag tog mig till kvällens cxpass.. Det va tufft ikväll o kroppen sammarbetade sådär!! Men imorgon är jag ledig o ska sova läääänge, så det så:) 
 

Över!

 
 
Marknadshelgen är över för detta året o jag är nöjd med allt vad det innebar! Jag är förvånad över hur lite alkohol jag behöver för att bli så sjukt slö dagen efter! Men det är ju ett tecken på hur den påverkar våra kroppar! Igår kom det några små skurar, men det va över lagom till vi kom till kåken! Frontback hade tyvärr redan börjat men missade nog inte jättemkt! De är jäkligt bra o jag avundas Anlos 'grymhet' med cool stil o självklart är ju hennes krona pricken över i'et! 
Tack fina magda för allt fint ni gjorde för mig denna helgen! 
jag har faktiskt lärt mig ett o annat om mig själv denna helgen! O även blivit förvånad över vilka trevliga o vänliga människor det finns! Idag är jag seg, men ska snart bege mig hemåt för planering av morgondagen!  

Redo igen!!

#you can't save me when I'm gone!!
En powernap senare är det åter igen dags för alkoholintag!! Jag hoppas på en trevlig kväll med go stämning o nada regn, ser lurigt ut på himlen!! #
 

Marknad!!

Årets marknad är nu igång! Gårdagen innebar jobb o sen raka spåret till vrum för alkoholintag!! Mums för modjo!! träffat massa gamla o nya vänner o eftersom jag har vissa toppenvänner så blev det kåken oxå!! Frontback spelar ikväll vilket jag ser fram emot! Ruskigt bra band:) det blev lite sent inatt men vad gör de om hundra år;) snart är det dags att pallra sig ner till marknaden för o kolla utbudet:) ikväll ses vi i dimman, igen haha!! 
 

RSS 2.0