Promenera!

en ledig torsdag började tidigare än tänkt men efter frukost blev det långpromenad med syrran o Tuva I solen.. Ruskigt härligt ute! 
när jag kom hem drog jag igång o städade innan jag hoppade i skorna igen för att gå upp o hämta bilen. Nu va det ju så att det visade sig att bromsarna behövde lite kärlek så ny tid bokad nästa vecka igen.. Har lagt 30 tusen på denna goffe nu, så ledsamt!! Men men, jag vill ha en bil som man kan lita på.. Men en golf blir det inte nästa gång!! Nu har jag lagat mat så kvällen o lunchen imorgon är räddad! Snart combat, men känner mig urken.. Trött o lite konstig i hals o huvud:/ får göra så gott jag kan sen.. Hej mä er!

Here is the deal!

Vaknade fem inatt, värk i både bröstryggen o svank o va tillslut tvungen att ta tabletter för att kunna somna om.. Vid 9tiden va jag uppe för att fixa fram frukost till mig o syrran som kom med tuvis! Efter en stund va jag okey i ryggen o vi satte oss i bilen för att bege oss mot Västervik o besök hos läkaren.. Vi kom lite tidigt så vi gick ner på stan o syrran shoppade loss på TGR:) hos Olle löd dommen enligt följande, 22 i sänka (höjning sedan feb) oförändrad stelhet o bra vita blodkroppar (alltså är imunförsvaret bra). Där emot tycker varken han el jag att sprutan ger den effekt som den ska längre o blir det värre anser han att vi ska testa medicin i droppform, vilket jag inte vill! Det innebär ett besök i vvik varannan månad på ett par timmar där jag ska sitta med en nål körd i armen o fördriva tiden så gott det går, det innebär oxå att jag ska köra ca 23 mil tur o retur utan att få en möjlighet till ersättning då jag bor o utgår från annat län.. Mitt nuvarande ska egentligen vara Eksjö men valt själv att stanna kvar hos Olle för det va han som räddade mig när allt va som värst! Men jag varken vill eller är beredd att testa nått nytt.. Fått recept på värktabletter nu så ska äta mer av dom o hoppas att det hjälper mig! Sen ska jag faan se till o röra på mig mer o göra de där övningarna jag gick från första början.. Jag ska göra allt för att slippa droppet.. Jävlas sjukdomen med mig så ska den fan få känna på payback Time!! Hur som helst så gick vi ner till Tant grön där jag bjöd syrran på en fetingräkmacka!! Så mysigt o trevliga ägare:)
innan hemfärd blev det dollarstore så klart:) måste säga att det varit en trevlig dag med flickorna o Tuva har varit enormt lugn o sovit nästan hela tiden:) tack flickor! Nu har jag lämnat min bil på Autoexperten så de har den där imorgon för service.. Gick hem i en frisk men skön höstkväll! Nu blir det soffan för hela slanten!! 
 

Malmö, igen..

 
 
En trött pila klev upp 05.50 för att göra sig redo för säljutbildning nr 2 i malmö! Kan säga att det blev starkt kaffe innan jag cyklade ner till stationen! 
Väl på tåg nr 2 från Nässjö hamnade kollegan långt ifrån min plats o jag satt öde i början av vagnen, inte ett dugg piggare!    
Efter en stund så kommer L fram till mig o vi köpte en kaffe o pratade skit fram till Malmö.. Som tur va hade de andra inte börjat utb än utan satt o ute o hade lite kaffe o mingel..
 
dagens utbildning gav mig mer än förra, o jag har fått många nya sätt att se på ett säljsamtal.. Nu ska det bara funka i praktiken:/
 
sen va det lunchdags o tro fan att det va  som sist, skaldjursgryta:/
 
ingen höjdare direkt.. strax innan 17 va det bara att bege sig till tåget igen o resa hemåt.. När jag är trött så pratar jag, extremt mycket! Så stackars L har fått stå ut med mitt tjötande i 2 timmar:D nu sitter jag på tåget till Vetlanda o är snart framme! Enormt trött o slut i huvudet.. Blir inte svårt att somna inatt.. Imorgon är det vvik som gäller.. Så får se hur det ligger till Med prover o annat!! Jag hoppas det dröjer bra länge innan jag ska iväg på nått sånt här igen, det är inte min grej, jag vill prata med kunder istället för att sitta o lyssna! Men.. Han som hade utbildningen va grymt bra på sitt jobb! Ett nöje att lyssna på! 

Besviken..

Så enormt besviken.. What goes around comes around!

Lördag..

Vaknade med huvudvärk, beror nog på alldeles för många timmars sömn:/ svårt att ta tag i sig själv sådana här lediga dagar.. Men har gått o handlat o lagat lite mat.. Sen har jag suttit bänkad framför svtplay o kollat endurotävlingen på Gotland.. Bästa L o hennes T har kört o efter att ha sett lervällingen de kört i så är ju sjukt imponerad:) fina L kom 3a i sin klass o totalt på plats 593 av hela 2346 cyklar!! T kom oxå bra till men har inte koll på siffrorna:/ stort grattis till er o till er andra jag vet körde :) ni är grymma! Nu laddar vi upp för 8e nov o Växjö:) då ska en något nervös pila heja fram våran grymma L till 1a platsen:) nu väntar jag på att kl ska gå så jag o syrrans familj ska ner till vrum på tacomys på Haga.. Tjaaråå

Good day!

Vaknade vid 5tiden o gick upp o letade fram någon form av värktablett, har liggandes lite här o där:D sen somnade jag tillslut om o blev Kvar i sängen till 11 haha.. Såååå skönt o bara blunda utan att stressa upp till nått:) efter frullen blev det provtagning o apoteksbesök.. Sen hem o styra lite innan det blev lunch på stan:) sedan fick jag en kaffe hos syrran innan hon o jag drog på oss träningskläderna o körde ett combatpass.. Hon hade fixat två pass på skiva så idag körde vi pass 53.. Kände igen det men nu är vi ju redan på pass 61 så det går undan i svängarna:) trots att det inte blir samma sak att stå hemma som i salen gjorde vi det bra tycker jag:) Elias va med i början men tröttnade sen o bad oss säga till när det va dags för styrkan:D får se när vi kör nästa pass:) 
Efter en dusch så gick jag till team Sportia o kollade utförsäljningen men hittade inget.. Nu är det soffan för hela slanten.. Gjorde en supergod hasselnötslatte som satte pricken över iet denna kväll:) 
 

Då va det dags...

Nu har man hela 3 dagars ledighet..:)
Det känns inte alls jobbigt...
Inga större planer ännu..
Dock blir det provtagning inför nästa veckas läkarbesök..
O äntligen hämta mina sprutor som kom senare än planerat..
Men två dagars "övertid" har gått bra...

Jag är nyfiken över hur sänkan ligger nu, o hur mkt jag kan röra mig gentemot februari..
Med en klumpigare kropp o mindre träning har jag inga större förhoppningar, men men...

På tal om träning så va jag på Cx ikväll..
Jösses säger jag bara...
Det va länge sen, o axlarna värkte på plankan o låren brände trots att jag gjorde magövningar:D
Det säger ju en hel del..
Men men, jag va där, o jag gjorde va jag kunde för denna gången...

Nu har jag kollat på Vikings o ska snart krypa ner o hoppas på en härlig sovmorgon...
Sova är det enda jag vill nu för tiden:/
Krypa ner under täcket o glömma alla måsten...
Men alla har inte möjligheten till en vardag, så jag borde sluta gnälla!!

Tack för en smarrigt god frukost idag syrran..
Det va en bra start på dagen:)

Sov gott hönni!

Trötthet!

Är det fler än jag som är ovanligt trött nu för tiden? Vill bara sova o efter lunchen på jobbet kommer jag inte gång igen.. Kroppen är helt stum o orkeslös!! men till nått kul, vi säljer fodermorötter till hästar, o jag har sett stooora morötter, men aldrig en sådan här !!!
största monster jag sett:D efter att arbetsdagen va gjord körde jag hem o fixade kvällsmaten o matlåda till imorgon. Hann till o med diska innan combaten 19.30.. Effektiv delux! Passet började halvdant, slö som sagt, men mot slutet gav jag allt o jag är nöjd! Tränarn klappade mig på axeln när hon gick o sa att jag va grym.. Vet, så säger dom till de flesta men just idag blev jag extra glad över att höra det.. Jag känner inte igen mig själv längre, det är inte jag liksom.. Hoppas jag hittar mig själv snart igen, saknar henne faktiskt.. Hon med glädjen, orken o lusten att ta sig för saker.. One day, I hope:)

Slödag

En morgon där jag kunde ligga kvar hur länge som helst, kände mig aldrig redo att gå upp.. Men fanns två shoppingsugna kurridutter som ville ha med mig till dollarstore så bara att hoppa i första bästa kläderna o göra sig i ordning innan taxin befann sig utanför dörren:) blev lite smått o gott o gladast va nog grabben som förvandlades till polis på vägen hem, han va nöjd över att sätta moster i handfängsel.. Jag försökte förklara för honom att jag va oskyldig men tydligen hade jag stulit av en tjuv så jag åkte fast:D den där fantasin alltså! Jag gav iallafall igen o tog grabben för olaga vapeninnehav men pojkstackarn försvarade sig med att hansmamma hade köpt den (på Karlssons) haha lite galet där:D när jag kom hem tog jag tag i mig själv o gick en runda innan jag gick till maxi o köpte grädde o ägg så jag kunde göra räkpaj! När maten va lagad så hamnade jag i soffan o här ligger jag kvar! Ruskigt opepp o slö.. Kollat på två avsnitt av det okända! Jag blir så nyfiken över sånt där. Vore kul om någon fick kontakt med mina bortgångna änglar! Men jag är skeptisk o ska jag tro på det ska det finnas självklara bevis på att det är dom!! Men frågan är hur man skulle må efteråt.. Kan ju skrämma mer än vad det gör nytta liksom.. Dock tvekar jag inte på att de har det bra, mycket bättre än oss.. Alla dessa fina människor har vänner de kan träffa igen o jag tror stenhårt på att de hittar varandra:) imorgon är det dags för jobb igen, o ska även ringa o boka servicen på bilen.. Sen är det dags för combat o hoppas jag gör ett lika bra pass som i torsdags:) ha en trevlig kväll! 
 

Ledig..

Då har man jobbat sista timmarna för denna veckan:) gick bra o mycket kunder så tiden gick fort, sånt gillas! Igår va det besiktning på pärlan, o japp, blanka papper i år igen! Kollade igenom alla tidigare besiktningspapper o tro det eller ej, sedan det kom till Sverige 05 har den endast fått en "braoveta" o det handlade om en strålkastare som lös snett o kunde störa! Känns fint! Så nu ska den bara på service sen hoppas jag slippa bilproblem ett bra tag framöver:) trots att denna månad har innehållt sjukt mkt utgifter så är jag sugen på att shoppa, men behöver inget, men känns som om lite nya prylar skulle göra detta höstdepp lite bättre.. Får se vad jag bestämmer mig för.. Förresten, jag kom på mig själv tänka en konstig tanke.. När fan blev jag intresserad av att skaffa en katt??? Jag är ingen kattmänniska, inte alls! Men vill egentligen ha en hund, men skulle inte klara det psykiskt o tidsmässigt.. Skulle ha sååå svårt för att lämna pyret själv o jag vill inte va en av dom som ger upp efter en stund o säljer en hund vidare! Så då sa nått i huvudet att en katt kan klara sig bättre ensam o jag skulle inte behöva känna stress för att hinna "rasta" katten:D men nää jag släppte tanken sen.. Jag o katter är ingen bra kombo:D nu ska jag ta tag i mig själv o gå ut en sväng!! Trevlig helg hönni!

Ledig och effektiv

Hunnit med en hel del idag.. Slängt skräp, köpt en present, klippt mig, kaffe hos syster, lagat två middagar, slängt mina balkongodlingar, bakat nyttigare godis, beställt sprutan, satt in alla korten från semestern som kom idag o nu är disken diskad:) så ska dansa med dammsugarn innan combaten ikväll vid 18.15.. Sen får jag faktiskt ta en dusch o päsa i soffan:) dagens frilla blev så här..
det är längre på ena sidan vilket inte syns riktigt.. Hoppas bara det inte ser "felklippt" ut:/ bakade fitnessbyswedens jordnötsfudge som är asgoda
Imorgon är det halvdagsjobb o ett break för besiktning av bilen.. Är inställd på 2or då det inte är som det ska med bromsarna, nått skrapar:/ sen ska det beställas tid för service igen... Huuuu för denna månads utgifter:( men nödvändigt ont sägs det!! Tjohej

Combat

Idag va det äntligen dags för combat igen..
3 veckor sedan sist o ja, det kändes!!
Det tog en kvart sen kände jag hur skinkorna stelnade:D
Sen mot slutet så va det extremt svårt att hålla armarna uppe för axlarna sa ifrån..
Tänk va några veckor kan göra med kroppen..
Men..
Tänk oxå vad det kan göra för positivt om jag är duktig lika länge:)
Det blev iaf en bokning till torsdagspasset..
Nytt pass va det, o det kändes rörigt, o vissa hopp fick jag inte till, men träning ger färdighet:)
Bättre lycka nästa gång:)

Imorgon är det dags för klippning..
Vill egentligen göra nått radikalt, men är för feg...
Så får se hur det blir imorgon..
Vill ju inte bli korthårig igen, men nått annorlunda vore ju kul oxå..
Det växer ju ut liksom..
men har beslutsångest:D
Det är ju trots allt viktigt att trivas i sitt hår, eller hur tjejer:)

Inatt sover jag som en sten kan jag garantera...
Måste bara skryta lite, för den syrran som va med ikväll, det va ett energiknippe, en sprudlande och enormt duktig syster...
Hon är fan inte dåligt alltså:)
BRA JOBBAT!!


Lyckat

Hade höstMarknad på jobbet igår vilket gav bra resultat:) kul o se nya kunder o de klipporna som valde att ställa upp utanför va nöjda o vädret va kanon:) kul att jobba sådana dagar!! Sen va de dags att fixa till sig för party hemma hos P! Mumsig smörgåstårta o massa skratt förgyllde min kväll.. Idag känns det dock hur kul jag hade:D får tacka alla som på olika sätt gjorde denna kväll möjlig o lyckad, allt från chaufförer till trevligt sällskap! Tänk sig, ALLA kunde samma kväll:) 
Två fina brudar i gruppen gott o blandat <3

Back in business..

Då har man jobbat två dagar, o det känns fortfarande lite trögstartat..
blir lätt trött i huvudet känner jag:D
Men snart är man nog inne i mönstret iaf...
 
Har två arbetsdagar kvar innan en fullspäckad helg väntar med trevligheter:)
Ser jag fram emot..
 
Har även lyckats få en klipptid nästa vecka vilket känns sjukt behövligt..
har inte bestämt mig hur jag ska klippa än...
Toppa, snelugg, page, page bakåt, framåt??
Färgen fixar jag nog själv, men mörkt eller fortsatt ljusa slingor?
Gaaash vilket ilands problem:D
 
Denna veckan blev det ingen träning..
Hade hoppats på combat ikväll men jag hade inte koll på arbetsschemat alls när jag bokade mig,
Så gick inge vidare...
 
Haft en fin vän på kvällsbesök..
Det va behövligt o vi båda fick rensa våra tankar o funderingar kring saker o ting..
Tänk va några timmars diskussioner kan göra gott för själen<3
 
O på tal o själen så börjar jag förstå mer o mer varför jag är den jag är idag, o varför jag har vissa beteenden, både psykiska o fysiska...
Tänk så lätt det är att förstöra en människa, men så svårt det är att rätta till fel handlingar i efterhand..
 
Vissa saker sitter fastsvetsade, känslor över vissa händelser kommer påminna om närliggande saker, o kommer förmodligen göra det livet ut..
 
Nåja, det bästa man kan göra är att inte blicka bakåt, utan att försöka göra det till det bättre framöver..
 
Kollade föresten på resor på datorn innan..
Haha...
Vet, jag är lite crazy..
Men kreta vore något..
flygresa på 3 timmar o 45 min är helt okey:)
 
 
Får se hur det blir..
Nästa år SKA jag iaf åka någonstans..
Med eller utan någon..:)
 
Nu ska jag sova så jag orkar med en heldag på worket...
 

Här kommer en bildbomb..

Eftersom jag skrivit varje dag så vet ni ju vad vi gjort under semestern..
Men jag har inte lyckats få in bilder som jag önskat så här kommer en sammanfattning på allt kul vi har gjort under dessa dagar i värmen...
Dags o dra
Framme i Palma
 
 
Framme vid hotellet i Alcudia
Utsikten från mitt rum
 
Dags för frukost.. Efterätterna va oändliga men supergoda:)
 
(obs: denna tallrik va inte bara till mig;) )
 
Vi kollade läget i området nära hotellet..
 
Vi besökte Inca marknad.
 
Kvällsmiddag och underhållningar
 
 
 
En dagstur till Palma, Cala major och Palmanova.
Här har vi från Palma.
 
Stannade till på ett köpcenter med tre våningar, Porto Pi i där hittade jag denna väst, men köpte den aldrig för det va ju ffs Komöster:D
 
Sen va det dags för Cala Major där mamma o pappa bodde förra året..
Vi gick o kollade på deras hotell o deras strand, direkt efter kom värsta regnskuren, ni ser molnet va;)
 
Vidare blöta o något bittra mot Palmanova..
Men med lite drinkar löser man det dåliga humöret:D
 
Dagen efter denna blev det solning på stranden..
 
Eftermiddagen gav oss en tur till Alcudias gamla stad..Jättemysigt..
 
 
 
Sen kom det en söndag och vi försökte sola lite men det kom ju åska o regn så vi tog en lung förmiddag o eftermiddagen drog vi ut o kollade in Alcudias riktigt centrum och hamnen..
 
 
Hamnen va inget o se, speciellt inte när man sett Palmas, så det blev inga bilder där..
 
En måndag gav promenad åt andra hållet på gatan genom Alcudia..
Lite småshopping och såklart ett drickastop:)
 
Här kommer lite bilder på hotellet i övrigt..
 
 
Sen måste jag ju erkänna att mycket gott har runnit ner..
 
 
 
Härliga tider har vi haft..
 
Men tyvärr kom dagen då det roliga var slut..
O vi njöt in i det sista..
 
När vi kom hem till sverige igen va det höst..
Fy fan va kallt..
hade behövt mössa o vantar kände jag..:/
Men det va skönt att komma hem o ta en dusch o slänga hela väskan i tvättmaskinen o få upp allt man köpt..:)
 
Tusen tack mamma o pappa för denna veckan, o vilket tur att jag bestämde mig för att följa med..:)
 
Nu är det bara att ta tag i vardagen igen...
Inatt sover jag som en prinsessa:)

Sista dagen!

Vaknade till bra väder idag vilket kändes bra efter gårdagens regnskur:) efter frulle o kaffe ute i solen blev det promenad åt andra hållet på alcudias sjukt långa raksträcka! Insåg att vi bara gått åt samma håll när vi skulle någonstans så vi strosade i massa butiker o sen tog vi en paus i solen med en sex on the beach:) eftersom vädret höll sig bra med enstaka moln gick vi hem till hotellet o bytte om för stranden:) blev ca 3 timmar o alla tre lyckades slumra till i eftermiddagssolen.. Där snackar man avslappnade:D nu har vi packat inför hemresa imorgon.. Ska åka härifrån vid 10 o flyget går 13.30.. Så är i Växjö runt 17:) känns sådär o lämna värmen, all lyx o känslan av att ta dagen som den kommer.. Insåg idag att jag glömt mkt av det jag gjorde o hände dagarna innan jag åkte, va lite i en dimma :/ men innan det är över ska vi äta middag, titta på underhållningen o dricka nåååågra drinkar till;)

Åska!

Vaknade till en kyligare morgon.. Självklart ska man ju inte ha nått flyt utan efter några få minuter i en solstol kom molnet över oss o regnet föll med åska! Vi satt under taket en stund innan vi gav upp o gick till rummen o tog en siesta! En stund senare hade det slutat regna o vi tog taxi bort till port de alcudia centrum! Kollade in hamnen o sen strosade runt lite innan vi lapade sol på en "krog" med en sex on the beach:) sen gick vi sakta hemåt o hoppade in lite här o där i butiker a! Eftersom mamma hittade en läcker plånbok i onsdags som hon ångrade att hon inte köpte så gick vi dit o hämtade den, sen va vi lata o tog taxin till hotellet! En runda på si så där. 4 timmar iaf:) blev en parfym rikare o solglasögon oxå:) nu är det dusch som gäller sen ääääta! Ca 9 timmar sedan sist:D imorgon är det sista heldagen o då vill vi fan ha sol så vi kan steka lite till!! Håll tummarna!

Lördagshäng!

Blir lite veckovild måste jag erkänna o vi får påminna oss om vilken dag det är o hur många dagar vi har kvar:) sov ganska dåligt inatt o va uppe strax efter 5 o hade ryggproblem o ett jävla myggbett på fotens innesida som kliade satan!! Funderade på att smita ner till stranden o invänta soluppgången men insåg att det skulle ta ca 1,5 timma innan den kom så lyckades tillslut somna om! Frukost runt 9 o sen raka vägen ut o slänga sig i solstolarna!! 10.30 tog jag första drinken o den satt fint;) blir nog nöte hos AA efter detta, felet är ju att jag inte är så anonym:D eftersom vi egentligen solade på riktigt första ggn så låg vi "bara" 3,5 timma, brände lite då.. Slängde i oss lite snabblunch o sen mot bussen för en trip till alcudias gamla stad! Det va supermysigt o massa små butiker, caféer, restauranger, stånd med massa ätbart o djur att fotograferas med som ormar o fåglar! Vi strosade runt ett tag o sen satte vi oss o tog en san fransisco o öl innan bussen gick hemåt! Vi är glada att alla överlevde både i bussen o utanför, satan va han körde!!! Nu ligger jag på rummet o är redo för lite kvällsunderhållning o tja, varför inte några drink

What a day!!

Oj va vi har hunnit med mkt idag! Så mkt att jag knappt hunnit ta in allt.. Dagen började med frukost vid 9.. Sen buss mot Palma vid 10.30.. Tog ca 75 minuter tills vi va på plats i storstaden.. Satan vilken trafik o vilket sus! Kände sig sååå liten i allt det där vimlet.. Eftersom jag ville se katedralen så försökte vi hitta den men lyckades vimsa bort oss en aning.. Mor o far har varit i palma innan men inte ens dom visste vart vi var! Så fick fråga oss fram längs med vägen! innan vi kom fram tog vi ett stop där jag tog en kaffe, starkt!!! Sen undertiden vi gick så hittade dom ett litet köpcenter de hade varit inne i så kollade en snabbis innan vi hamnade i jättemysiga små gränder o lyxbutiker! Sen hittade vi katedralen:) myyyycket vacker byggnad! Sedan blev det taxi till portopi, ett köpcenter på 3 våningar där jag provsmakade supergott iste, men påminde om ett jag har hemma så ska testa att göra likadant.. Därefter tog vi buss till cala major där mamma o pappa bott på hotell, så vi gick ner till stranden där de både fick se samma gamla dam som satt där förra året o matade duvorna o sin lilla strandbar. Då kände vi en o annan regndroppe o började gå upp mot butikerna igen, men kom inte långt! Himlen öppnade sig totalt o jag har nog aldrig sett sådant regn innan! Fick ta skydd under en restaurangentré men va redan dyngsura! blixT o dunder kom det med! Men bara vidare med nästa buss till palmanova för att där se hur syrran hade det när de va där:) när vi klev av så tröstade vi oss med en breezer tills det slutade regna! Gick i affärerna lite o jag hittade en hårklämma, fotoalbum, melontobak o maracuya, passionslikör som är en av ingredienserna i favodrinken caribien dream;) sen blev det taxi tillbaka till Palma för att hinna med bussen till alcudia, men den taxin fattade fel o släppte av oss vid fel station, så bara in i nästa o tut va det! Hade aldrig hunnit eller hittat dit i tid! Direkt in i bussen o en timma senare uppe på rummet o in i duschen! Pjuhu!! Eftersom meningen var att vi skulle äta vrålftukost gör att klara oss under dagen så blev det aldrig av att vi åt , så efter 12 timmar utan mat satt det fint med amerikansk buffé (pizza,hamburgare,pommes o cheddardip).. Sen blev det uppträde som ikväll va Acrobater, 4 black man med enorm fysik o styrka!! Efter en drink o persikesnaps va jag totalt slut o vid 23 tiden gav vi upp för idag!! Ska läsa lite o sen sova! Imorgon är planen solning på förmiddagen.. Blir vi rastlösa kanske vi kollar in alcudias gamla stad.. Hamnen vill jag se oxå:) en sammanfattning av dagen blir: i

Marknad

Idag tog vi bussen till inca marknad! Tog nästan en timma innan vi va framme! Men det va ingen större nöd på oss! Det va stånd överallt men mest likadant överallt.. eftersom vi va lite småbakis satt de fint med en öl i solen kl 12:D vi gick runt tills det va dags för siestan, då plockade de ner, alltså runt 14.. Så buss hem ingen o bytte om till badkläder o ner till havet! Det va varmt o låååånggrunt! Ser berg på båda sidor av havet.. Eftersom klantiga pila stirrade till de glömde jag handduken på rummet så vi gick upp till hotellområdet o la oss i stolarna där! Pressade en timma o hann med några drinkar o en glass:) nu ska vi duscha o byta till bättre kläder så vi kan ta en långmiddag o sen vänta in uppträdet på scenen! Igår va det tre svarta pojkar som gjorde 2 timmars show med Jackson five o Michael Jackson.. Ruskigt bra gjort o de ville ha upp mig på scenen men trots alla drinkar så hade jag gränsen att avstå:D de svettades så det rann om dom stackarna men höll igång hela tiden! Ikväll va det nått annat så det är dag här om kvällarna :) imorgon ser det ut att bli besök i Palma o Palma Nova, måste dock åka samma buss som idag vilket innebär att vi ska igenom inca oxå, lite drygt! Men men:) nu måste jag duscha bort all sand! Tjaooo

Mulet

Vaknade redan kl 8 o tog en kik ut från balkongen! Ser havet från min andra sida av balkongen, har ju dubbelballe på en kant:D men det är knappt vattmet syns mellan alla hus o träd! tog en frulle som heter duga, men är inte glad i mat, speciellt inte varm så blev mest frallor o frukter:) självklart finns ju massa godsaker på dessertbordet så ah, vi hamnade ju så klart där oxå! sem gick vi mot alcudia centrum vilket vi tror det var:D massa likadana turistbutiker men jag köpte inget denna ggn, förutom det viktigaste, öl:D kl va nog bara 11.30 men va fan haha.. Insåg sen att vi inte orkade gå tillbaka hela vägen så jag försökte lite fint att få till en häst o vagn lite billigt, men gubben va stenhård o skulle ha 25 euro så vi tackade nej o hittade en taxi istället.. Den resan kostade oss 4 euro o gick betydligt snabbare än hästkrafter;) när vi kom till hotellet fick vi lite lunch som blev pizzabitar o annat flööööt, konstig mat här!! Slängde på oss bikini o gick ner till stranden men solen ville inte komma fram så vi bestämde oss för att köra drinkrace istället:D inne på 6e nu, måste ju se vad alla smakar:D nu blir det ballehäng en stund sen är det nog kvällsmaten o ev något scenframträdande som kallar!! Imorgon hoppas vi kunna ta oss till Inka marknad!! Eftersom bloggen inte vill ladda upp bilder så får ni hålla ut tills vidare.. Hej mä er

Framme i alcudia

det var tre besvikna musketörer som klev in på Växjö flygplats innan i eftermiddag, varken alkohol el tobak fick säljas i taxfreen som vi hade hoppats på.. Men vi fick iaf en god smörgås o lite cider/öl när vi väntade på att gå ombord på planet.. Vi hamnade på olika platser men det löste sig så vi alla tre satt längst bak.. Lät som fan där kan jag meddela.. hade lite motvind så kom ca 15 min senare än planerat! flygplatsen va stor o tillslut kom vi ut o fick röka efter 5 timmar utan! Den behövdes kan jag erkänna! Bussen till alcudia tog 1 timma o när vi kom fram så inser vi att vi inte alls bokat ett dubbelrum med den lovade bäddsoffan, utan två dubbelrum:) så här ligger jag nu i ett rum med hörnbalkong o extra stort badrum:) dock ser vi varken havet eller poolområde vilket inte känns jättekul, men vi ska ju inte vara här utan på stranden:) vi fick lite frallor när vi kom i stora matsalen eftersom vi va för sent ute för mat. Men det va helt ok.. Varit nere vid havet o försökt se nått men vi kände nog mer än vad vi såg.. Kan säga att vattnet va ljummet o poolområdet verkade vara stort, dock nersläckt:/ nu är kl redan 01,25 så ska se om man får lite sömn, ingen kontinentalsäng detta! Imorgon ska vi se vart vi har hamnat :) 

RSS 2.0